Acasă Auto SUV-ul electric Škoda Enyaq iV va avea display de 13 inch și HUD AR

SUV-ul electric Škoda Enyaq iV va avea display de 13 inch și HUD AR

de Știrbu
0 comentarii

Primul SUV electric de la Škoda, Enyaq, arată că primul SUV electric al cehilor va avea ecran central de 13 inch și head-up display cu realitate augmentată.

Škoda a făcut publică o primă schiță a interiorului cu SUV-ul electric Enyaq, pe care îl vom vedea integral la1 Septembrie anul acesta.

Din ce ne putem da seama până acum, interiorul lui Škoda Enyaq este un mix de linii și detalii interioare dintre conceptul Vision iV și actuala Octavia. La fel ca Audi A3, și Škoda Enyaq va avea disponibilă o tapițerie textilă din plastic reciclat — iar acesta, spune producătorul, este doar unul dintre elementele care indică o abordare de dezvoltare durabilă.

Pe partea de tehnologie, Škoda Enyaq se va lăuda cu un display central cu diagonală de 13 inch și chiar cu un head-up display cu realitate augmentată — de care am auzit pentru prima dată în cazul lui Cupra el-Born. Cehii nu au publicat încă cifre privind spațiul din habitaclu, însă știm că portbagajul are 585 de litri.

Altfel, ca un mic memento: primul SUV electric de la Škoda va fi disponibil în cinci versiuni de motorizare, cu puteri cuprinse între 148 și 306 cai-putere și autonomie electrică de până la 500 de kilometri.

Citește și

Lasă un comentariu