Acasă Auto Aplicație de verificare a rechemărilor în service pentru posesorii BMW și MINI

Aplicație de verificare a rechemărilor în service pentru posesorii BMW și MINI

de Tudor Rus
0 comentarii

BMW România anunță o nouă aplicație online disponibilă pe www.bmw.ro, prin care posesorii pot verifica dacă mașina sau mașinile lor fac parte din campaniile tehnice de rechemare în service. Serviciul este simplu, gratuit și instantaneu și poate fi folosit atât de posesorii de modele BMW, cât și de posesorii de modele MINI.

Aplicația (o puteți accesa aici) este conectată la baza internațională de date BMW Group, astfel că proprietarii pot afla imediat dacă modelul deținut este sau nu suspus unor acțiuni tehnice.

În cazul în care autovehiculul face parte dintr-o campanie de rechemare în service, proprietarii se pot adresa oricărui service autorizat BMW sau MINI. Remedierea problemelor indicate în acțiunile tehnice și campaniile de rechemare se face gratuit, fără costuri suplimentare pentru proprietari.

Inițiativa vine să simplifice ramificațiile numărului mare de automobile rulate importate direct din afara țării, care ajung la clienți pe care BMW nu îi poate identifica.

Un exemplu concret de campanie de rechemare în service aflată în derulare în momentul de față este cea legată de problemele descoperite la airbag-urile Takata care echipează modelul BMW Seria 3 E46 cu producție noiembrie 1997 – iunie 2000.

Posesorii unui model E46 produs în această perioadă pot verifica seria de șasiu pe pagina BMW România și pot afla, astfel, dacă mașina lor este afectată de o acțiune de rechemare în service.

Citește și

Lasă un comentariu