Acasă Auto Dacia Spring, prețuri în România de la 16.800 €

Dacia Spring, prețuri în România de la 16.800 €

de Știrbu
0 comentarii

Dacia se pregătește să deschidă lista de precomenzi pentru Spring. Electrica debutează în versiunea Comfort Plus, cu prețuri de la 18.100 €.

Dacia a anunțat deschiderea listei de precomenzi pentru prima sa electrică, Spring. Doritorii se vor putea înscrie începând cu 20 martie. La debut, Spring va fi disponibil doar în versiunea Comfort Plus, adică cea mai generoasă (și, implicit, mai scumpă) variantă de echipare. În cazul acesteia, prețurile pornesc de la 18.100 €, cu TVA inclus.

Ulterior va deveni disponibil pentru comandă și Spring în echiparea Comfort, care va avea un preț de pornire de 16.800 €. Același preț îl va avea și versiunea pregătită de Dacia clienților de flote.

Cumpărată prin programul Rabla Plus, oferta Spring este cu 50% mai avantajoasă: reducerea oferită de stat în cazul achiziției de electrice este de 45.000 de lei (circa 9.200 €), dar nu mai mare de prețul de listă al mașinii. Astfel, Spring va putea fi cumpărat în România cu sume cuprinse între 8.400 și 9.000 de euro.

Indiferent de versiunea de echipare, electrica românească promite o autonomie mixtă de până la 230 de kilometri și de 305 kilometri în mediul urban. Dacia Spring este pusă în mișcare de un motor electric cu 45 CP alimentat de o baterie de 26,8 kWh care poate fi încărcată la priză domestică și wallbox (max. 6,6 kW) sau stație DC (max. 30 kW) deopotrivă.

Pe lista de dotări standard pentru Spring se găsesc ABS, ESP, 6 airbaguri, luminile automate și frânarea automată de urgență. Dacia Spring poate fi cumpărată în culorile exterioare alb Kaoline, albastru Cenote, argintiu Lightning sau, ulterior, roșu Goji.

Citește și

Lasă un comentariu