Acasă Auto Imagini-teaser cu noul Hyundai Tucson. Debutează pe 15 Septembrie

Imagini-teaser cu noul Hyundai Tucson. Debutează pe 15 Septembrie

de Știrbu
0 comentarii

Nu mai este mult până când îl vom vedea pe noul Hyundai Tucson, care s-a arătat pe Internet într-o serie de imagini-teaser.

Hyundai se pregătește să îl prezinte oficial publicului internaut pe Tucson și cu ocazia aceasta ne pregătește și pe noi un pic sufletește și mental cu trei imagini teaser.

Din ele putem trage concluzia că designerii lui Tucson nu s-au sfiit să se joace cu formele, SUV-ul compact al coreenilor lăudându-se cu schimbări majore de estetică. Așa cum putem vedea deocamdată, luminile de zi sunt frumos așezate în continuarea grilei, iar în partea din spate blocurile optice sunt conectate printr-o bandă luminoasă cu LED.

Hyundai nu s-a aruncat să ofere acum cifre despre noul Tucson, însă a menționat că noua generație va fi mai lungă și mai lată decât cea actuală. Nu suntem surprinși deloc.

Interiorul lui Tucson stârnește imaginația: încercăm să ne dăm seama câte din elementele SF prezente în această schiță vor fi materializate și pe modelul de serie. Ecranul central primește nota 10 de la noi dacă va arăta așa.

Prezentare oficială a noului Tucson va fi pe 15 Septembrie, la ora 3 noaptea.

Citește și

Lasă un comentariu