Acasă Auto VW Caddy Beach devine Mini-Camper, rămâne la fel bun pentru drumeții

VW Caddy Beach devine Mini-Camper, rămâne la fel bun pentru drumeții

de Știrbu
0 comentarii

Volkswagen a prezentat primele schițe cu utilitara Mini-Camper, un model derivat din Caddy, dedicat celor pasionați de călătorie.

Volkswagen are tradiție în a oferi clienților săi modele gândite pentru vacanțe, călătorii și alte aventuri. Chiar și pe Caddy oferea, încă din 2005, versiunea Beach — ca să nu mai vorbim de modele mai mari precum California, moștenitorul lui Bulli.

Ei bine, Caddy Beach își schimbă și el denumirea, devenind Mini-Camper. Acesta va fi lansat în Septembrie și se va plasa, ca preț, între California și Grand California. Volkswagen Mini-Camper va fi, așa cum te-ai aștepta, inspirat de frații săi de drumeție, oferind clienților un pat de aproape doi metri lungime, cu arcuri, și un plafon panoramic. Atât acesta, cât și geamurile, pot fi acoperite pentru un somn liniștit chiar și în timpul zilei. Asta alături de o multitudine de compartimente de depozitare ergonomică și chiar un set de pliabile: o măsuță și două scaune.

Sub capotă, Volkswagen Mini-Camper primește un benzinar cu 116 cai-putere și dieseluri cu puteri cuprinse între 75 și 122 de cai-putere.

Citește și

Lasă un comentariu