Acasă Auto Bentley Bentayga facelift: retușuri exterioare minore și habitaclu actualizat

Bentley Bentayga facelift: retușuri exterioare minore și habitaclu actualizat

de Știrbu
0 comentarii

Bentley i-a aplicat un makeup subtil lui Bentayga, ocazie cu care a îmbunătățit câteva aspecte și la interior. Noul Bentayga debutează cu motorul V8.

Bentley Bentayga, cel mai vândut model din toate timpurile ale producătorului britanic, s-a prezentat în fața publicului purtând rezultatele unei operațiuni de facelift, una foarte subtilă de altfel. Cea mai vizibilă schimbare a avut loc în spate, unde blocurile optice au căpătat formă ovală. Cu ocazia acestui facelift, Bentley Bentayga primește două noi culori de caroserie (Viridian și Patina) și jante de 22 de inch cu design nou.

Nici la interior nu s-au schimbat multe, aparent. Însă ecranul sistemului de infotainment a crescut la 10,9 inch, gurile de ventilație au fost redesenate, iar panourile ușilor pot fi comandate cu inserțiile 3D pe care le-am văzut pentru prima dată pe noul Flying Spur. Tot de pe Flying Spur a fost preluată și tableta de comandă pentru locurile din spate, care acum au primit funcție de ventilație și oferă și mai mult spațiu pentru pasageri (în funcție de înclinația spătarelor). Totodată, conectivitatea Appe CarPlay se poate face și wireless acum; cea Andoid Auto rămâne pe fir; toate mufele de încărcare USB sunt acum USB-C.

La debut, Bentayga este oferit cu motorizarea V8 de 4 litri, cu 550 CP și 770 Nm, care propulsează SUV-ul de lux de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde și până la o viteză maximă de 290 km/h. Toate cifrele enumerate aici au rămas neschimbate. În catalogul de oferte pentru Bentayga facelift își vor face lor ulterior și motorizările W12 și V6 PHEV.

Citește și

Lasă un comentariu