Acasă Auto Dacia Spring: 4.000 de unități vândute în România în weekend-ul de debut

Dacia Spring: 4.000 de unități vândute în România în weekend-ul de debut

de Știrbu
0 comentarii

Dacia Spring s-a vândut, în primele 48 de ore de la debut, în mai multe exemplare decât au vândut toți ceilalți producători anul trecut.

Odată cu venirea primăverii, Dacia a început campania de promovare pentru primul său model electric, Spring. La o săptămână după afișarea prețurilor, platforma online de precomenzi era pregătită să-și deschidă porțile. Nu era pregătită, se pare, pentru un vad atât de mare de clienți: 6.000 de persoane așteptau să-și configureze mașina.

În primele patru ore, 1.500 au și plătit avansul de 99 de euro pentru o rezervare. În urma înscrierii, clienții primesc un cod de configurație, cu care viitorii posesori merg la un dealer și plasează comanda fermă.

Două zile mai târziu, 4.000 de clienți se înscriseseră pe lista de precomenzi. Primele unități Dacia Spring vor ajunge în România în toamna acestui an. Cifra este cu atât mai impresionantă dacă o raportăm la piața electricelor din România: în 2020, în țară au fost înmatriculate 2.837 de mașini.

La debut, Dacia Spring poate fi cumpărată doar în versiunea de top, Comfort Plus, al cărei preț pornește de la 18.100 de euro. Achiziționată prin programul Dacia Plus, Dacia Spring are un preț de pornire înjumătățit: circa 9.000 de euro.

Citește și

Lasă un comentariu