Acasă Auto Utilitară cool: acesta este noul Land Rover Defender Hard Top

Utilitară cool: acesta este noul Land Rover Defender Hard Top

de Știrbu
0 comentarii

Land Rover a prezentat și versiunea comercială a noului Defender, denumită Hard Top, care promite spațiu pentru cargo și capacitate de tractare de 3,5 tone.

Gama de oferte pentru noul Land Rover Defender s-a îmbogățit cu Hard Top, versiunea comercială a SUV-ului britanic. Hard Top este un nume cu însemnătate în istoria modelului, prima versiune de acest fel fiind introdusă încă din anii ’50.

Land Rover Defender Hard Top va fi disponibil pe ambele șasiuri (90 și 110, adică atât în versiune cu trei cât și cu cinci portiere). Garda la sol al lui Hard Top va fi de 291 de milimetri, iar varianta cu cinci portiere va avea unghiuri de atac și degajare de 38, respectiv 40 de grade. Suspensia pneumatică este, de asemenea, disponibilă și pe Hard Top. Pentru că se dorește ca zona de depozitare să fie cât mai bine exploatată, Defender Hard Top va scăpa, în cazul ambelor versiuni, de ultimul rând de scaune; opțional, se poate monta un al treila scaun în primul rând. Capacitatea de tractare este de 3.500 de kilograme, iar acțiunea va fi facilitată cu sistemul Advanced Tow Assist.

„Vom maximiza funcționalitatea și eficacitatea zonei cargo a noului Defender, cu materiale și soluții inteligente de stocare, asigurându-ne că depășește capabilitatea versiunii anterioare Hard Top”, a declarat Michael van der Sande, directorul Land Rover Special Vehicle Operations.

Sigur, doar pentru că este un vehicul cu pronunțat caracter utilitar nu înseamnă că face rabat de la tehnologia de ultim moment. Sistemul de infotainment are conectivitate Apple CarPlay și Android Auto, oglinda retrovizoare din habitaclu poate fi digitală, suita de tehnologii de siguranță este preluată de pe versiunile deja existente ale lui Defender, iar sistemul Terrain Response 2 permite traversarea vadurilor de până la 900 de milimetri adâncime.

Citește și

Lasă un comentariu