Acasă Auto S-a lansat Catalogul RacingWheels 4. Iată unde-l găsești!

S-a lansat Catalogul RacingWheels 4. Iată unde-l găsești!

de Știrbu
1 comentarii

Cea mai generoasă colecție de povești cu și despre mașini, Catalogul RacingWheels, a ajuns la a patra ediție! Îl găsești și în format virtual.

Pe lângă timpul dedicat publicării de știri și materiale pe siteul TurboMAG și pe lângă escapadele în țară (și în afara țării) ca să testăm tot ce-i nou și motorizat — teste care apar în revistele 4x4Wheels și EcoWheels —, echipa MediaWheels își dedică o bună parte din timp documentării celui mai tare catalog auto anual, RacingWheels. Probabil că deja știi de el, pentru că tocmai a ajuns la a patra ediție.

Dacă citești pentru prima dată despre RacingWheels, lasă-ne să ți-l exemplificăm printr-o suită de subiecte: Alfa Romeo SZ, BMW M1, Citroen DS Pallas, Lamborghini Diablo, Porsche 911 2.7 Carrera, TVR Sagaris. Acestea sunt unele dintre multele materiale pe care ți le-am pregătit în cel mai recent număr RacingWheels.

După cum ai observat, regula este să ai mașinile nu sunt dintre cele mai noi. Însă sunt dintre cele care îți stârnesc emoție prin simpla citire a numelui, pentru că fiecare dintre ele a reprezentat, la un moment dat, un punct colorat în și-așa pestrița istorie automobilistică a erelor trecute. Sigur, nu excludem elementul modern din paginile Catalogului nostru.

Experiențe cu Honda NSX, Mercedes-AMG SLS, Ford GT au fost descrise în paginile Catalogului de-a lungul timpului. Le găsiți în arhiva on-line de pe site.

Revenind la cel mai proaspăt număr RacingWheels, acesta a văzut lumina reflectoarelor în cadrul unui eveniment desfășurat la Flavours in the Garden (Clubul Diplomaților), unde au participat toți oamenii dragi nouă.

Catalogul RacingWheels 4 este disponibil în:

Tot pe Autoart.ro veți găsi și numerele anterioare ale catalogului, în format fizic. Încă mai avem exemplare pentru voi.

Vă lăsăm acum cu imagini de la evenimentul de lansare — posibil și mulțumită partenerilor noștri: Michelin, Mercedes-Benz România, Tudor. Personal Tailor, Textar International, Arhitectura Gustului, SkiN MedSpa, Alira.

Citește și

1 comentarii

Hey Google, ce cauți în mașina mea? - Autocritica 18 martie 2021 - 11:32

[…] Primele ecrane în mașini au apărut însă cu mult înainte de startul erei smartphone-urilor. Lansat în 1986, Buick Riviera a fost primul model din lume echipat cu ecran touch: un rudimentar tub catodic care afișa doar culorile verde și negru și despre care prestigioasa publicație Popular Mechanics scria că “încalcă prima regulă a ergonomiei: trebuie să-ți iei ochii de la drum pentru a face orice modificări” (un test inedit cu un Buick Riviera din 1986 recondiționat în România poți citi în Catalogul Racing Wheels 2020). […]

Răspuns

Lasă un comentariu