Acasă Auto Mercedes-Benz România inaugurează un Centru de Logistică în Dragomirești-Vale

Mercedes-Benz România inaugurează un Centru de Logistică în Dragomirești-Vale

de Știrbu
0 comentarii

Noul Centru de Logistică Mercedes-Benz România din Dragomirești-Vale comunică digital cu punctele de service din țară.

Mercedes-Benz România a inaugurat un nou Centru de Logistică, lângă București, la Dragomirești-Vale. Acesta are o suprafață de 7.000 mp și depozitează, în acest moment, 23.000 de piese.

„Noul centru logistic din București reprezintă o soluție de depozitare pe termen lung pentru operațiunile locale de after-sales. Acest proces de eficientizare a rețelei logistice era prevăzut de mult și ne aduce beneficii din punct de vedere al costurilor, al timpilor de execuție și al activităților de service. Am implementat o perspectivă comercială holistică, cu o abordare concentrată pe satisfacția clienților”, a menționat Amanda Zhang, CEO Mercedes-Benz România.

Acesta funcționează ca hub pentru toată rețeaua națională de parteneri Mercedes-Benz (46 de puncte în toată țara, în momentul de față) și, mulțumită comunicării 100% digitale cu aceștia, poate onora într-un mod eficient solicitările: în funcție de gradul de prioritate al acesteia, piesele ajung de la Centru la partener în 18-96 de ore.

Construcția Centrului de Logistică de la Dragomirești-Vale a început în 2017 și a avut în vedere, pe lângă asigurarea unui sistem eficient de depozitare, și sustenabilitatea. „Astfel, sunt implementate procese bine definite în ceea ce privește colectarea și reciclarea deșeurilor și folosirea LED-urilor și a energiei verzi pentru a minimiza impactul asupra mediului”, spune comunicatul de presă.

Citește și

Lasă un comentariu