Acasă Știri Micuțul Fiat 500 a intrat în “slujba” jucătoarelor echipei de handbal feminin CSM București

Micuțul Fiat 500 a intrat în “slujba” jucătoarelor echipei de handbal feminin CSM București

de Bogdan Mirică
0 comentarii

La finalul săptămânii trecute, Auto Italia, importatorul oficial Fiat în România, a anunțat debutul perteneriatului cu echipa de handbal feminin CSM București.

În cadrul acestui parteneriat, Auto Itlalia oferă pentru o perioadă de 12 luni opt exemplare Fiax 500 jucătoarelor din echipa de handbal bucureșteană.

Andrea Lekic, Dragana Cvijic, Jelena Grubisic, Itana Grbic, Andrea Klikovac, Elizabeth Omoregie, Carmen Martin, Linnea Torstensson sunt cele opt jucătoare din cadrul clubului CSM București care timp un an se vor bucura de serviciile micuțului Fiat 500.

Fiecare exemplar oferit echipei din București este dotat cu motorul de 1.2 litri cu 69 de cai putere și vine alături de nivelul de echipare Lounge.

”Știm cât de mult contează lucrul în echipă, iar echipa noastră, de astăzi, s-a mărit. Suntem fericiți că am semnat parteneriatul cu Fiat și sunt convinsă că de acum încolo vom fi și mai puternici. Ne dorim ca această colaborare să fie una de bun augur pentru ambele părți implicate și sperăm să parcurgem un drum cât mai lung împreună”, a declarat Gabriela Szabo, Director General CSM București.

Citește și

Lasă un comentariu