Acasă Știri Mini aduce la Frankfurt o variantă cu autonomie mai mare a lui Countryman

Mini aduce la Frankfurt o variantă cu autonomie mai mare a lui Countryman

de Bogdan Mirică
0 comentarii

SUV-ul Mini Countryman are deja în portofoliu o versiune plug-in hybrid. Dar producătorul britanic a decis că este momentul să opereze o serie de modificări pentru a îmbunătățit performanțele eco ale acestuia.

Astfel, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt vom face cunoștință cu o variantă îmbunătățită a SUV-ului britanic. Sistemul de propulsie plug-in hybrid va fi oferit în continuare alături de motorul pe benzină de 1.5 litri și unitatea electrică. În total, cele două propulsoare oferă 224 de cai putere.

Mulțumită unor tehnologii noi, bateria lui Mini Countryman PHEV are o capacitate de 10 kWh, în condițiile în care dimensiunile acesteia au rămas la fel. Capacitatea de stocare a crescut cu 2.3 kWh, iar conform oficialilor Mini, autonomia în modul electric variază de la 55 la 57 de kilometri, cu circa 30% mai mult comparativ cu versiunea veche.

Pentru încărcarea bateriei, clienții pot opta fie pentru o priză de uz general de 220V, fie pentru un wallbox. Timpul de încărcare variază de la aproximativ 5 ore până la 3 ore și 15 minute.

Citește și

Lasă un comentariu