Acasă Auto Porsche 911 Targa cu un strop de nostalgie: Heritage Design Edition

Porsche 911 Targa cu un strop de nostalgie: Heritage Design Edition

de Știrbu
0 comentarii

Nu e chiar un restomod, însă Porsche 911 Targa Heritage Design Edition promite să te trimită cu gândul la perioada de grație 1950-1960.

Te poți gândi la un produs care poartă sigla Porsche și pe care nu ți l-ai dori instantaneu? Nici eu. Mai mult de atât, la cât de repede se mișcă lucrurile la Porsche, nici măcar nu pot să mă obișnuiesc cu gândul că-mi place de mor un model și deja apare o versiune care cumva face lucrurile și mai bune.

Ia, spre exemplu, Porsche 911 Targa Heritage Edition. O ediție specială care elogiază modul în care se făceau Porsche-urile acum 70 de ani. Pe dedesubt primești un 911 actual — o Targa așa cum ți-a fost prezentată recent, însă anumite elemente de design te trimit cu gândul la primele 911. Cum ar fi jantele Fuchs, sau dungile albe care curg de-a lungul mașinii. Sau emblemele și inscripțiile aurii. Sau catifeaua de pe scaune, așa cum era pusă pe Porsche 356.

Caracterul cool, pentru mine, este atemporal iar atemporalitatea este un concept bazat pe recunoaștere. Aceasta este unicitatea pe care o poartă clienții care își personalizează mașinile, și pe care putem să o redăm prin Exclusive Manufaktur”, spune Boris Apenbrink, directorul departamentului Porsche Exclusive Manufaktur în clipul de prezentare pentru Porsche 911 Targa Heritage Design Edition.

Opțional, pe lângă aceste elemente de design, Porsche 911 Targa Heritage Design Edition este oferit și cu un ceas Porsche Design asortat cromatic cu nuanța aleasă de client pentru mașină. În cazul lui 911 Targa, ediția specială este limitată la 992 de unități, prețul uneia (în State) fiind de 180.600 de dolari. 911 Targa este unul din cele patru modele care va fi oferit cu această ediție specială.

Citește și

Lasă un comentariu