Acasă Auto Ford Puma ST, prețuri în România de la 29.250 de euro

Ford Puma ST, prețuri în România de la 29.250 de euro

de Știrbu
1 comentarii

Ford a publicat prețul celei mai puternice mașini produse în România: Puma ST. Are 200 de cai-putere și sprintează 0-100 km/h în 6,7 secunde.

Ford Puma ST, versiunea de performanță a modelului produs la noi în țară, este acum disponibil la vânzare și în România, cu prețuri cuprinse între 29.250 € și 32.250 €. Indiferent de echiparea aleasă, primești sub capotă un EcoBoost de 1,5 litri, cu trei cilindri, 200 de cai-putere și 320 de Newtoni-metru, cuplat unei transmisii manuale cu șase trepte. Sprintul 0-100 km/h este bifat de Puma ST în 6,7 secunde.

Cel mai sportiv Puma din gama Ford este disponibil la noi în țară în două versiuni de echipare: ST și ST2.

Puma ST în echiparea de bază are pe lista de dotări standard, printre altele, jante de 19 inch, kit exterior ST (cu plafon negru), oglinzi electrice cu degivrare, volan îmbrăcat în piele (perforată), scaune sport Recaro, tapițerie mixtă (piele și textil), sistemul multimedia SYNC 3 de 8 inch, parbriz și scaune față încălzite, aer condiționat manual, senzori de parcare față și spate.

Apoi poți apela la lista de opționale, unde găsești culoarea Mean Green (1.250 €) și două pachete de dotări. Cel de performanță (1.000 €) include diferențialul cu alunecare limitată, Launch Control și martor de schimbare de treaptă. Pachetul de asistență (1.400 €) plusează cu sistem pre-coliziune, sistem pentru monitorizarea unghiului mort (cu Cross Traffic Alert și Active Braking), pilot automat adaptiv (cu Evasive Steering), asistent de parcare și cameră video cu marșarier.

Și dacă nu vrei să-ți bați capul cu dotări opționale poți opta pentru versiunea ST2 (32.500 €) care este generoasă la capitolul echipări.

Citește și

1 comentarii

Lasă un comentariu