Acasă Auto Rolls-Royce colaborează cu Hermès pentru unicatul Phantom Oribe

Rolls-Royce colaborează cu Hermès pentru unicatul Phantom Oribe

de Știrbu
0 comentarii

Modelul a fost comandat de miliardarul japonez Yusaku Maezawa și este inspirat de vasele de ceramică japoneze Oribe.

Rolls-Royce și-a prezentat cea mai recentă creație, un Phantom configurat în colaborare cu casa Hermès. Acesta a fost botezat Oribe, după ceramica japoneză datând din secolul XV. Cel care a comandat acest Phantom este miliardarul japonez Yusaku Maezawa, care se mândrește cu cea mai mare colecție din lume de astfel de vase ceramice.

Tema cromatică exterioară reflectă verdele și cremul întâlnite pe obiectele Oribe; codul de culoare este unic și a fost creat de Rolls-Royce, care a permis lui Maezawa să-l folosească și pentru avionul său privat. Schematica bitonală este întâlnită și la interior, acolo unde Hermès a contribuit cu pielea Enea Green — aplicată în toate punctele de interes haptic — și cu pânza Toile H pe plafonieră, tunel median și fețele portierelor.

Pachetul este completat de lemnul de alun. Cât despre „galeria Phantom” — zona de pe bord unde poți pune ce vrei tu să onorezi ca operă de artă — unicatul Oribe găzduiește o lucrare inspirată de artistul francez Pierre Péron, care în trecut și-a pus amprenta pe multe creații Hermès.

„Această magnifică expresie a produsului nostru de top reprezintă o bornă pentru Rolls-Royce Motor Cars, aducând la un loc două case cu experiență și moștenire combinată mai mare de trei secole. Este rezultatul unei colaborări profunde între Casele Rolls-Royce și Hermès, în cadrul căreia designerii, specialiștii în materiale și artizanii au lucrat cot la cot pentru a crea un Phantom întru totul unic. A fost un extraordinar privilegiu să ne asociem pentru o comandă atât de solicitantă și să materializăm viziunea clientului nostru.”

Torsten Müller-Ötvös, CEO Rolls-Royce Motor Cars

Citește și

Lasă un comentariu