Acasă Auto Rolls-Royce Cullinan a fost prezentat în România – preț de pornire de 265.000 de euro fără TVA

Rolls-Royce Cullinan a fost prezentat în România – preț de pornire de 265.000 de euro fără TVA

de Bogdan Mirică
0 comentarii

La doar câteva luni de la premiera mondială, noul Rolls-Royce Cullinan a fost prezentat pentru prima dată în mod public, la Clubul Diplomatic din Bucureşti.

Denumit după cel mai mare diamant descoperit vreodată, primul automobil Rolls-Royce all-terrain, cucaroseria înălțată, este un inegalabil off-roader, capabil să depaşească orice obstacle şi să ajungă oriunde. Zeci de teste realizate pe întreaga planetă au arătat faptul că mașina este capabilă să abordeze cu încredere și agilitate orice tip de teren accidentat.

În acest sens, sofisticata suspensie pneumatică reglabilă a lui Cullinan asigură faimoasa senzaţie de ‘Magic Carpet Ride’ a Rolls-Royce pe orice tip de suprafaţă de rulare, off- sau on-road. În acelaşi timp, aceasta este cu adevarat primul automobil “three-box” în segmentul SUV. Peretele său de compartimentare creează un mediu distinct pentru pasageri, separați de compartimentul pentru bagaje.

Noul motor Rolls-Royce V12 de 6.75 de litri produce 563 de cai putere şi un cuplu motor de 850 Nm, distribuit către noul sistem de tracţiune integrală şi sistemul cu patru roţi directoare construite pentru a face faţă oricăror provocări. Noul Cullinan poate fi comandat și în România, prețul de bază fiind de 265.000 de euro fără TVA.

Foto – Florin Vitzman

Citește și

Lasă un comentariu