Acasă Auto Trust Motors devine importator oficial Opel în România

Trust Motors devine importator oficial Opel în România

de Știrbu
0 comentarii

Trust Motors, importator în România al mărcilor PSA — Peugeot, Citroën, DS — anunță că își trece în portofoliu și cea mai nouă adiție a Grupului: Opel.

Trust Motors, importatorul oficial în România al brandurilor Peugeot, Citroën și DS, a anunțat printr-un comunicat de presă că preia în portofoliul său și brandul Opel, membru al Grupului PSA din 2017.

„Este un pas înainte, important în parteneriatul cu Grupul PSA. Avem o lungă istorie de colaborare fructuoasă și sunt convins că această preluare aduce o valoare semnificativă pentru toate părțile interesate și ne va ajuta să gestionăm împreună, cu succes, provocările aduse de noua eră a mobilității și electrificării auto. Suntem pregătiți să ne adaptăm responsabil noii dimensiuni și avem experiența și resursele necesare pentru a consolida mai departe businessul Opel în România“, a declarat Andrei Iacob, CEO Trust Motors.

Această mutare este confirmată și de oficialii Opel România, ca parte a planului stragetic — denumite PACE! — de susținere și creștere durabilă.

„Această decizie reflectă încă o dată scopul planului strategic PACE! și va ajuta la stabilirea unei structuri de vânzare mai agilă, mai eficientă și, prin urmare, mai competitivă, în anumite țări europene,” a declarat Xavier Duchemin, Opel/Vauxhall Managing Director Sales, Aftersales și Marketing. „Suntem siguri că marca noastră va performa și mai bine în România, de acum înainte.”

Citește și

Lasă un comentariu