Acasă Auto Tuning de lux în România, cu materiale din F1. Lamborghini Urus MD1 by Marius Designhaus

Tuning de lux în România, cu materiale din F1. Lamborghini Urus MD1 by Marius Designhaus

de Știrbu
0 comentarii

Nu oricine poate să se uite la Lamborghini Urus și să-și spună „Hm! Ăsta poate fi mai zvelt…” fără să-l ciunțească imediat ce se apucă de lucru. Pentru că dacă designerii Lamborghini nu au putut, atunci nu oricine poate să o facă. Însă Marius Dumitrașcu de la Marius Designhaus nu este chiar oricine, ci un designer auto cu experiență de mai bine de 10 ani în lumea tuningului. Portofoliul lui Marius este vast, însă nu asta-l face să fie bun, ci faptul că lucrările sale sunt apreciate de oameni care înțeleg cât-de-cât esteticul.

Revenind la subiectul zilei, ce vezi în galeria foto de mai jos este Urus MD1, primul proiect al studioului de tuning Marius Designhaus. Nu greșești dacă spui că este primul studio de tuning de lux din România.

Și când zicem „de lux” nu ne referim (doar) la modelele pe care Marius Designhaus lucrează — nimic mai jos de 250.000 € deocamdată, ne spune designerul și fondatorul brandului — ci și mai degrabă la materialele folosite. Pentru kitul lui Urus MD1 a folosit un polimer din fibră de carbon și Zylon folosit în Formula 1 în acest moment.

Pachetul MD1 este, așa cum bine se vede din imagini, complet: înconjoară mașina, de la spoilerul față cu buză (pentru extra agresivitate) până la decupajele aripilor laterale, pragul lateral, spoilerul și difuzorul din spate. A, și are două eleroane: unul pe lunetă și altul pe hayon.

Ca orice producător de lux, Marius Designhaus mizează pe excelență și exclusivitate: doar 30 de astfel de kituri vor fi produse. Prețul rămâne un secret.

Citește și

Lasă un comentariu