Acasă Auto Un Mercedes-Maybach S650 Cabriolet este expus în cadrul galeriei Țiriac Collection

Un Mercedes-Maybach S650 Cabriolet este expus în cadrul galeriei Țiriac Collection

de Bogdan Mirică
0 comentarii

Începând cu această lună, un Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet este expus în cadrul galeriei Țiriac Collection. Acesta este primul Maybach din colecția domnului Ion Țiriac prezentat publicului larg în spațiul deja cunoscut al galeriei Țiriac Collection.

Parte a unei serii limitate de doar 300 de exemplare, S 650 Cabriolet este prima decapotabilă produsă sub marca Mercedes-Maybach. Exteriorul mașinii este o întruchipare a luxului, dar cu adevărat spectaculos este interiorul, care pune la dispoziția utilizatorului nouă concepte de culoare redate prin luminile de interior.

Modelul Mercedes-Maybach S 650 este inspirat de clasa S open-top și a adoptat proporțiile estetice din această categorie. Caracteristicile exclusiviste Mercedes-Maybach includ o nouă bara de protecție frontală, cu secțiunea inferioară modernizată, precum și numeroase piese cromate, pentru a spori vizibil caracterul luxos al mașinii. Emblema Maybach este prezentă într-un mod discret și elegant pe aripa vehiculului.

Alte elemente speciale de la exterior includ roțile forjate Maybach de înaltă calitate, de 20 inch, cu design special și finisaj în două culori. Interiorul realizat complet din piele aduce în producția de serie câteva dintre ideile vizionare ale mașinii de prezentare Concept S Class Coupé (IAA 2013) precum liniile dinamice prezente pe tapițeria scaunelor.

Însemnele Mercedes-Maybach sunt amplasate pe partea din față a scaunelor, pe partea din spate a tetierelor și, de asemenea, inserate în capacul de depozitare al consolei centrale. Modelul expus în cadrul galeriei are tetierele personalizate cu sintagma “Țiriac Collection”. În plus, Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet este însoțit de un set de bagaje de călătorie exclusiviste aparținând liniei Maybach – Icons of Luxury.

Mașina este echipată cu un motor V12 biturbo cu capacitate cilindrică de 6 litri care generează 630 CP.

Citește și

Lasă un comentariu