Acasă Auto Așa arată Honda Civic de America! Designul ar putea ajunge și în Europa

Așa arată Honda Civic de America! Designul ar putea ajunge și în Europa

de Știrbu
0 comentarii

Honda a prezentat primele imagini cu prototipul care prefigurează următoarea generație Civic pentru Statele Unite.

Evoluția modelului Civic s-a păstrat pe două fire epice desfășurate în paralel — piața din America și cea din Europa — însă care în ultimii ani au început să se împletească ici-colo. Așa că ne uităm acum la modelul pre-serie de Honda Civic și ne gândim la cum o să arate când o să ajungă în Europa. În SUA, a 11-a generație Civic va debuta în primăvara anului viitor.

Până atunci, japonezii au făcut o prezentare statică pe Twitch a prototipului pre-serie, ale cărui caracteristici vizuale se vor păstra și pe modelul de serie, spun oficialii. Din ce putem vedea până acum, noul Civic aduce, prin prezență, cu modelul mai mare din gamă, Accord. Absolut nimic rău în asta, am putea spune.

Mai frumos decât exteriorul este habitaclul noului Civic, pe care japonezii l-au arătat deocamdată printr-un desen. Abordarea designului cu linii orizontale de la exterior se păstrează și la interior, fluiditatea bordului fiind întreruptă doar de ecranul de infotainment cu diagonală de 9 inch. Dacă ar fi retractabil, atunci probabil că ne-am uita la cel mai frumos desenat interior din 2021. Nici așa nu e departe.

Din punct de vedere tehnologic, noul Civic va fi uns cu toate alifiile de siguranță — vorbim atât de sisteme pasive cât și de cele active. Detalierea lor va avea lor în perioada următoare, când vom afla mai multe despre motorizări și versiuni — Si și R sunt pe listă, spune Honda.

Până atunci, să ne uităm la acest prototip și să răspundem sincer: ne-ar plăcea să ajungă așa și în Europa?

Citește și

Lasă un comentariu