Acasă Auto Cars & Roads by Michelin 2022

Cars & Roads by Michelin 2022

de Tudor Rus
0 comentarii

La fel ca anul trecut, turboMAG va participa la Cars & Roads by Michelin 2022.

Cars & Roads, un concept original al prietenilor de la AUTOCRITICA este, practic, cel mai lung test drive organizat vreodată în România, pentru că se vor parcurge peste 2.000 de kilometri pentru a descoperi unde a ajuns industria auto cu electrificarea (parțială) în zona SUV-urilor dar și ce frumuseți ascunde țara noastră, inclusiv în materie de drumuri, locuri și gastronomie.

Pentru acest an, tematica principală aduce la un loc 7 SUV-uri hibride de toate mărimile, formele și… prețurile. Fiecare va fi condus, testat și analizat de 20 de jurnaliști și creatori de conținut pe durata a 9 zile.

Cars & Roads by Michelin 2022 nu va fi doar lung. Ci și frumos. Pentru că vom lua „la pas” cele mai pitorești drumuri din țară, în compania celor mai interesant SUV-uri hibride lansate în ultimul an în România: BMW X5 xDrive 45e, Ford Kuga 2.5 PHEV, Honda HR-V e:HEV, Kia Sportage HEV, Lexus NX 350h, Renault Arkana E-TECH, Suzuki Vitara Strong Hybrid. Inclusiv safety car-ul ediției din 2022 este hibrid: Volvo XC60 Recharge T8 PHEV.

Poți urmări Cars & Roads by Michelin 2022 pe social media prin intermediul hashtag-ului #CarsAndRoads.

Cars & Roads 2022 este oferit de Michelin, din postura de partener principal al evenimentului. Francezilor li se alătură BT Leasing (Green Partner), MOL România (partener tehnic), Autonom și Server Config.

Citește și

Lasă un comentariu