Acasă Auto Electric shuttle: Peugeot ne face cunoștință cu e-Traveller

Electric shuttle: Peugeot ne face cunoștință cu e-Traveller

de Știrbu
0 comentarii

Peugeot își extinde gama de electrice cu Peugeot e-Traveller, versiunea pe baterii a lui Traveler. Autonomia electrică promisă: 330 de kilometri.

Peugeot Traveller, pe care îl găsești în gama de oferte pentru utilitare Peugeot, primește o versiune electrică botezată — cum altcumva? — e-Traveller. Dacă îți amintești de e-Expert (sau de Opel Vivaro-e) și de specificațiile sale, atunci deja știi cu ce se laudă e-Traveller, pentru că rulează pe aceeași platformă.

Alimentat de o baterie cu capacitate de stocare de 75 kWh (versiunea entry-level are doar 50 kWh), motorul cu 136 de cai-putere poate purta e-Traveller pe o distanță de până la 330 de kilometri fără să necesite reîncărcare. Pentru bateria mai mică, autonomia este de 230 de kilometri.

Cât despre încărcare, e-Traveller primește curent și de la surse de 100 kW, în acest fel putându-și încărca 0-80% bateria în 45 de minute (sau 30 de minute pentru versiunea cu 50 kWh). Încărcarea la prize de 7,4 kW sau de 11 kW este, de asemenea, posibilă.

Interiorul lui e-Traveller poate găzdui, la fel ca versiunea cu motor termic, până la nouă pasageri. Dacă preferi să ai mai mult spațiu de stocare, prin îndepărtarea rândului al treilea de scaune mărești capacitatea portbagajului de la 1.500 la 3.000 de litri. e-Traveller este disponibil în trei versiuni de caroserie, cu lungimi de 4,6 metri, 4,95 metri și 5,3 metri.

Peugeot e-Traveller va debuta comercial în luna Septembrie.

Citește și

Lasă un comentariu