Acasă Auto Hyundai i30 facelift, prețuri în România de la 18.332 de euro

Hyundai i30 facelift, prețuri în România de la 18.332 de euro

de Știrbu
0 comentarii

Hyundai i30 a fost recent reîmprospătat cu un facelift și acum își face intrarea și pe piața din România. Iată lista de oferte pentru compacta sud-coreeană.

Hyundai România a publicat lista de prețuri pentru i30 facelift, disponibil în versiuni de caroserie hatchback și fastback. Motorizările oferite de Hyundai pe i30 sunt exclusiv pe benzină, bazate pe unitatea cu patru cilindri în linie, de 1,5 litri. Cât despre echipări, hatchback-ul i30 facelift poate fi comandat în versiunile Comfort și Highway; fastback-ul vine doar cu Highway, echiparea de top de la Hyundai.

Entry-level este hatchback-ul i30 DPi Comfort (18.332 €), cu 110 cai-putere trimiși către puntea față printr-o cutie manuală cu șase trepte. Această motorizare este compatibilă și cu versiunea Highway (20.057 €). Versiunea T-GDi, cu 160 de cai-putere, este disponibilă doar ca Highway, atât cu transmisie manuală cu șase trepte (22.437 €) cât și cu automată cu șapte trepte (23.746 €), anunță Automarket.

i30 fastback facelift primește doar motorizarea supraalimentată T-GDi și este disponibil doar în versiunea de echipare Highway, cu transmisie manuală (22.913 €) sau cu automată cu 7 trepte (24.222 €). Motorizarea T-GDi este augmentată cu un sistem micro-hibrid la 48 V indiferent de caroseria selectată.

Versiunea de echipare Comfort primește ca dotări standard sistem de frânare automată de urgență (cu funcție de detectare a pietonilor), fază lungă automată, jante din oțel cu diametru de 15 inch, lumini DRL cu LED, oglinzi electrice cu degivrare, aer condiționat manual, geamuri electrice față, pilot automat și volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele.

Pentru Highway, Hyundai a pregătit, printre altele, accente cromate pentru exterior, jante din aliaj cu diametru de 16 inch, climatizare pe două zone, cameră video pentru marșarier, geamuri electrice, sistem de infotainment de 8 inch, dar și volan și scaune față încălzite.

Citește și

Lasă un comentariu