Acasă Auto Toyota Hilux facelift rămâne invincibilă, dar este un pic mai sofisticată

Toyota Hilux facelift rămâne invincibilă, dar este un pic mai sofisticată

de Știrbu
0 comentarii

Pickup-ul Toyota Hilux își păstrează atitudinea de invincibil cu ocazia faceliftului, dar se laudă cu motor mai mare și cu mai multă tehnologie și confort.

Toyota a prezentat primele imagini și informații cu versiunea facelift a lui Hilux, care aduce noutăți la toate capitolele. Să începem cu cel estetic, unde se pot remarca grila și bara față restilizate. Farurile primesc tehnologie LED, precum și blocurile spate optice. Pe lista de noutăți se mai numără și jantele negre cu diametru de 18 inch, alături de trei noi culori de caroserie: Emotional Red II, Dark Blue și Oxide Bronze.

La interior, Toyota Hilux facelift primește un sistem de infotainment cu ecran de 8 inch, compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto. Aerul condiționat automat, pornirea de la buton, senzorii de parcare față și spate, dar și sistemul audio JBL cu 9 incinte sunt noutățile cu care se laudă pickup-ul Hilux.

Toyota Hilux facelift este animat de un nou motor diesel, o unitate de 2,8 litri cu 204 cai-putere și 500 de Newtoni-metru, disponibil fie cu o cutie manuală cu șase trepte, fie cu o automată cu șase trepte. Noul motor vine doar în configurație 4×4 și poate fie echipat pe versiunile de caroserie Extra Cab și Double Cab, deci nu și pe caroseria Single Cab.

Dieselul de 2,8 litri îmbunătățește semnificativ performanțele lui Hilux facelift, care poate sprinta acum de la 0 la 100 km/h în doar 10 secunde; motorul de 2,4 litri putea să facă asta în 12,8 secunde. Consumul mediu mixt declarat de producător pentru noul diesel este de 7,8 l/100 km. Nu doar motorizarea vine cu noutăți, ci și trenul de rulare: direcția și suspensiile au fost îmbunătățite și promit acum mai mult confort la rulare.

Toyota Hilux facelift va debuta comercial pe piețele din Europa începând cu luna Iulie.

Citește și

Lasă un comentariu