Acasă Auto Cea mai ieftină benzinărie din România: împotriva pieței, cu doar 3,87 lei/litru de motorină

Cea mai ieftină benzinărie din România: împotriva pieței, cu doar 3,87 lei/litru de motorină

de Știrbu
0 comentarii

Știm că sună ca un articol publicitar, însă nu este: o benzinărie ETU chiar promovează prețuri mult mai mici la benzină, motorină și GPL.

Dacă acesta ar fi un articol publicitar probabil că ar începe cu lăudarea eclerelor pe care le găsești în benzinăria Câmpina. Sunt excepționale.

Însă nu despre eclere vorbim acum, ci despre faptul că stațiile ETU Câmpina, Cornu și Păulești au în desfășurare o promoție foarte, foarte avantajoasă, mai ales dacă ești din zonă (și nu plătești un plin de carburant doar ca să ajungi la ele): începând cu 15 Septembrie, ora 17:00, până la finalul anului (31 Decembrie, ora 23:59), adaosul comercial aplicat la combustibili — benzină, motorină, GPL — este de 0,1%, anunță Money.ro. Promoția este valabilă atât persoanelor fizice cât și celor juridice.

Așadar, pentru un litru de motorină (standard) plătești 3,87 de lei, cu tot cu TVA. Motorina premium este 4,32 de lei/litru. Benzina de 95 are un preț de 4,08 lei/litru, în timp ce sortimentul premium te costă 4,66 de lei/litru. Gazul petrolier lichefiat (GPL) se vinde aici cu 2,02 lei/litru, cu circa 20% mai puțin decât media din piață.

Dacă opriți la ETU să alimentați, să încercați și eclerele.

Citește și

Lasă un comentariu