Acasă Auto Francezii cred că Dacia Sandero arată mai bine decât Renault Clio

Francezii cred că Dacia Sandero arată mai bine decât Renault Clio

de Știrbu
0 comentarii

Un sondaj din Franța arată că francezii sunt enamorați de noul Dacia Sandero, pe care-l consideră mai atrăgător decât noul Renault Clio.

Nu mai e mult până pe 29 Septembrie, când probabil vom vedea și vom afla totul despre noile generații Sandero, Sandero Stepway și Logan. Zic „probabil” pentru că la cât de secretoși sunt cei de la Dacia, e posibil să primim un teaser cu alte câteva imagini. Vedem noi.

Dar până să vedem noi cu ce noutăți se mândresc acum Logan, Sandero și Sandero Stepway, aflăm că francezii sunt impresionați de designul noului Sandero. De fapt, atunci când au fost puși să-l aleagă pe cel mai arătos dintre noul Sandero și noul Clio, 67% dintre ei au arătat către modelul românesc. Asta au descoperit cei de la Turbo (nu avem treabă cu ei) în urma unui sondaj de opinie.

Asta înseamnă că noul Sandero este mai frumos decât Clio? Da, normal! Ceea ce este lăudabil, pentru că nici Clio nu este chiar vreo urâțenie. Dar asta înseamnă și că lumea va cumpăra mai multe Sandero decât Clio? Asta rămâne de văzut, pentru că încă sunt multe de aflat despre hatchback-ul subcompact mioritic. Plus că, din nou: Clio nu este vreun model de nișă pe care nu-l bagă nimeni în seamă.

Știm că împarte platforma CMF-B cu fratele Clio, dar știm și că Dacia nu se va bucura de suita tehnologică integrală pe care o are de oferit platforma. Motivul este simplu: Sandero nu trebuie să canibalizeze Clio, ci trebuie să fie mai accesibil ca preț.

Citește și

Lasă un comentariu