Acasă Auto Suzuki Swace debutează în Europa ca hibrid cu 122 CP

Suzuki Swace debutează în Europa ca hibrid cu 122 CP

de Știrbu
0 comentarii

Dacă ai impresia că noul Swace seamănă mult cu Toyota Corolla, nu ți se pare: Swace este al doilea fruct al colaborării Suzuki-Toyota.

Suzuki a prezentat noul său model, Swace: un break spațios, cu motorizare hibrid care promite confort pentru toată familia, dar și economie la combustibil.

La origini este o Toyota Corolla Touring Sports. De fapt, este aproape întru totul o Toyota Corolla Break, cu excepția remodelării grilei și a înlocuirii siglei. Suzuki Swace este al doilea model rezultat din colaborarea dintre producătorul corean și Toyota. Primul este SUV-ul hibrid Across, prezentat la începutul lunii Iulie.

Asta înseamnă că sub capota lui Swace vei găsi sistemul hibrid self-charge care are la bază un motor aspirat, de 1,8 litri (98 CP), ajutat de un motor electric cu 72 CP care se hrănește de la o baterie cu capacitate de 3,6 kWh. Cei 122 de cai-putere ai sistemului hibrid sunt trimiși roților față prin intermediul unei transmisii CVT. Accelerația 0-100 km/h durează 11,1 secunde, viteza maximă este de 180 km/h.

La interior primești spațiu îndestulător pentru patru pasageri — cu mențiunea că spațiul pentru genunchi pentru pasagerii din spate este printre cele mai mari din segment —, un sistem de infotainment de 8 inch cu Apple CarPlay, Android Auto și MirrorLink, încărcare wireless pentru dispozitivele mobile și multe compartimente de depozitare pentru lucrurile mici și mărunte. Portbagajul măsoară 596 de litri și poate fi extins până la 1.606 litri prin rabatarea banchetei spate, care prin pliere formează împreună cu portbagajul o suprafață plată.

Suzuki Swace va debuta comercial în Europa în această iarnă.

Citește și

Lasă un comentariu