Acasă Auto GMC oferă Hummer și în versiune electrică. Are doar 830 CP

GMC oferă Hummer și în versiune electrică. Are doar 830 CP

de Știrbu
0 comentarii

Ofertele electrice din Europa nu sunt satisfăcătoare pentru tine în materie de putere și gabarit? Iată ce se întâmplă peste ocean!

Era normal cumva ca pickup-ul Hummer să primească, totuși, și o versiune SUV. Era atât de normal încât nici nu mi-am dat seama când s-a întâmplat. Dar iată: GMC dezvelește versiunea SUV a lui Hummer EV, care îmbină tehnologie actuală cu design nostalgic, à la H2.

Sub capotă, noua generație a SUV-ului Hummer primește și ea la debut trei motoare electrice, însă ulterior vei putea să-ți configurezi mașina și cu doar două. Versiunea de debut se laudă cu circa 830 CP și 1.300 Nm, adică mult mai mult decât ai nevoie într-un SUV de clasă mare — asta dacă nu erai în căutare de unul electric care să sprinteze 0-100 km/h în 3,5 secunde.

Dar Hummer este consacrat pentru performanțe în off-road, nu on-road, așa că noua generație păstrează aceste atribute: GMC spune că noul Hummer ar trebui să aibă cele mai bune unghiuri de atac și de degajare. Iar ecuația se schimbă cu mult în avantajul utilizatorului odată ce în ea intră și direcția integrală 4 Wheel Steer.

În echiparea de debut, Edition 1, Hummer primește tot ce are mai bun GMC de oferit pe partea de materiale și tehnologie. Iar dacă în viitor vei dori să-l personalizezi sau să-l echipezi pentru vreo activitate anume, catalogul de accesorii pentru Hummer va avea vreo 200 de intrări.

Hummer SUV Edition 1 debutează în 2023, cu preț de 106.000 $ (sau 110.600 $ dacă-l echipezi cu pachetul Extreme Off-Road: anvelope de off-road, diferențiale electronice blocabile, camere peste tot, scuturi rezistente etc.).

Citește și

Lasă un comentariu