Acasă Auto Hyundai Santa Fe facelift ni se prezintă în primele imagini oficiale

Hyundai Santa Fe facelift ni se prezintă în primele imagini oficiale

de Știrbu
0 comentarii

Încă mai avem multe de aflat despre operația de facelift pe care a suferit-o Hyundai Santa Fe, însă până atunci să ne obișnuim cu noile sale forme!

V-a făcut curioși imaginea teaser de săptămâna trecută cu noul Santa Fe? Și pe noi. Și ca să nu le lase să trăim în agonie întrebându-ne oare cum arată acum SUV-ul sud-coreean, Hyundai l-a arătat într-o serie de imagini.

Diferențele estetice între versiunea pre-facelift și aceasta sunt imense — și binevenite, dacă e să mă întrebi pe mine — subliniind faptul că noul Santa Fe chiar e nou: va sta pe o nouă platformă, despre care spune că îmbunătățește atât performanțele mașinii cât și eficiența la consum, și siguranța. Și este și user-friendly. Dar, mai important: platforma lui Santa Fe este pregătită pentru implementarea tehnologiilor hibrid plug-in (și micro-hibrid), ceea ce înseamnă că pe lista de oferte de motorizare se va număra și astfel de opțiune.

Nu știm deocamdată detalii tehnice despre acestea. Am aflat, însă, odată cu primele imagini, și că Santa Fe poate fi comandat cu pachetul Luxury, care — după cum poți judeca din imaginile de mai jos — se pretează bine noilor forme ale SUV-ului de clasă medie.

La interior ești primit bine, cu materiale de calitate superioară (cel puțin așa arată în imaginile acestea), un sistem de infotainment cu ecran de 10,25 inch înfipt pe bord ca o tabletă, un tunel median corpolent și un instrumentar de bord de 12,3 inch.

Acum nu ne mai rămâne decât să așteptăm și câteva cifre pe care să le asociem noului Santa Fe, al cărui debut comercial european este programat pentru luna Septembrie. Până atunci, să ne dăm cu părerea despre ce avem la îndemână: noul estetic al lui Santa Fe.

Citește și

Lasă un comentariu