Acasă Auto Jaguar F-Pace facelift: hibrid plug-in cu 404 CP și autonomie de 53 km

Jaguar F-Pace facelift: hibrid plug-in cu 404 CP și autonomie de 53 km

de Știrbu
0 comentarii

Exteriorul simplificat al lui Jaguar F-Pace facelift este în contrast puternic atât cu interiorul, cât și cu ce ascunde pe dedesubt.

Jaguar a prezentat F-Pace facelift, jucătorul britanicilor în segmentul SUV-urilor de clasă medie primind un make-up simplist. Cumva nici noi n-am fi știut cum anume să îmbunătățim designul exterior al lui F-Pace, așa că îi înțelegem și pe designerii Jaguar.

Însă asta nu înseamnă că nu s-a muncit la acest facelift. E suficient să arunci o privire în habitaclu ca să te convingi. F-Pace a primit aici un ecran central de 14,1 inch, care este ușor curbat chiar, sub care găsești butoane clasice pentru controlul climatizării. Aplaudăm această abordare.

Digitalizarea s-a extins până în spatele volanului, unde F-Pace are acum un instrumentar de bord de 12,3 inch. Cât despre volanul în sine, acesta poate fi chiar cel de pe I-Pace, care are butoane capacitive. Dacă ai mai fost într-un Jaguar echipat cu Meridian, atunci știi cât de bine sună. Iar F-Pace primește un sistem audio Meridian cu 14 incinte.

Sub capotă, noutatea este versiunea hibrid plug-in, care are la bază un motor de 2 litri și un motor electric cu 147 CP. Puterea totală a sistemului este de 404 CP și 640 Nm, transmisă sistemului de tracțiune integrală prin cutia automată cu opt trepte. Motorul electric este hrănit de o baterie de 13,6 kWh care promite o autonomie electrică de 53 de kilometri.

Gama de motorizări include și trei micro-hibride diesel; două sunt cu patru-în-linie de 2 litri, cu 163 CP sau 204 CP, iar cel mai puternic are șase cilindri, 2 litri și 300 CP.

Benzinarele sunt două la număr: cel mic are patru cilindri, 2 litri și 250 CP și cel mare se laudă cu șase cilindri, 3 litri și 400 CP; acesta din urmă este și micro-hibrid.

Citește și

Lasă un comentariu