Acasă Auto Mercedes-Benz CLS facelift: un grad mai mare de individualizare

Mercedes-Benz CLS facelift: un grad mai mare de individualizare

de Știrbu
0 comentarii

Noul CLS primește mici retușuri estetice, un volan nou, dar și opțiuni extinse de personalizare, atât cromatic cât și ca materiale.

Mercedes-Benz a prezentat imagini și informații despre CLS, care a trecut printr-un proces de facelift. Odată cu acesta, sedanul cu liniile cele mai cursive din gama Mercedes-Benz primește opțiuni noi de personalizare.

În cazul în care te întrebi ce e nou (sau măcar diferit) la CLS: grila a fost restilizată, barele față și spate au primit mici modificări din peniță, iar jantele — disponibile în dimensiuni de până la 20 de inch — primesc noi opțiuni de design. În procesul de configurare al lui CLS vei fi întrebat dacă-l vrei într-un ton anume: elegant (Avantgarde) sau sportiv (AMG). Pe lângă aceste linii de echipare poți adăuga și pachetele Night și Carbon. Gama de culori exterioare s-a îmbogățit și ea, în special în catalogul Designo.

La interior, noutatea notabilă este volanul — cel pe care l-am văzut pentru prima dată pe Clasa E facelift — cu zone tactile, care vine îmbrăcat în piele nappa. Altfel, lista de opționale a crescut cu câteva modalități noi de personalizare a interiorului, cu teme cromatice bi-tonale care încorporează atât tapițeriile cât și inserțiile de la interior.

Motorizările diesel cu care este oferit Mercedes-Benz CLS sunt 220 d (194 CP), 300 d 4MATIC (265 CP) și 400 d 4MATIC (330 CP). Primele două sunt motoare cu patru cilindri, de 2 litri, iar ultimul, un șase-în-linie de 3 litri. Benzinarele sunt reprezentate de 350 (299 CP), 450 4MATIC (367 CP) și 53 4MATIC+ (435 CP), primul fiind un patru-în-linie de 2 litri, iar celelalte două, unități șase-în-linie de 3 litri.

Debutul comercial al lui CLS facelift este programat pentru luna iulie.

Citește și

Lasă un comentariu