Acasă Auto Audi S3 Sportback și Sedan debutează cu tracțiune integrală, 310 CP și 400 Nm

Audi S3 Sportback și Sedan debutează cu tracțiune integrală, 310 CP și 400 Nm

de Știrbu
0 comentarii

Ingolstadt urcă gradele și-așa multe ale zilelor de vară cu noile S3 Sportback și Sedan, care se laudă cu 310 CP și tracțiune integrală.

Audi ne prezintă în premieră fotografii și informații cu noile S3 Sportback și S3 Sedan, versiunile un pic mai condimentate ale modelelor sale de clasă compactă. Pe noul A3 deja l-am cunoscut de ceva vreme, așa că din punct de vedere al designului putem spune că suntem semi-familiarizați cu S3, care primește un kit estetic mai agresiv.

Înclinat către sportivitate și performanță este și pachetul tehnic. Ansamblul propulsor este aici reprezentat de un patru-în-linie, de 2 litri, cu 310 cai-putere și 400 de Newtoni-metru, gestionați corespunzător de o cutie automată cu șapte trepte. Resursele sunt împărțite cuviincios către toate patru roțile de sistemul de tracțiune integrală quattro. Ca performanțe, atât S3 Sportback cât și S3 Sedan accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde și până la viteza maximă de 250 km/h, limitată electronic.

Spre deosebire de versiunile docile, S3 Sportback și S3 Sedan au o gardă la sol cu 15 mm mai mică și se bucură de o suspensie sport. Opțional, clienții pot echipa mașina și cu amortizoare adaptive (S Sport). Altfel, în pachetul standard pentru S3 sunt incluse jantele de 18 inch (opțional, de 19 inch), interior cu accente sport și inserții din aluminiu sau fibră de carbon, volan sport (evident) și instrumentar de bord de 10,25 inch (opțional, de 12,3 inch).

Primele unități vor purta emblema Edition One și culorile Python Yellow (pentru S3 Sporback), respectiv Tango Red (S3 Sedan). Noile Audi S3 vor putea fi comandate începând cu luna August, iar livrările vor începe în Octombrie. Încă nu știm prețurile la noi în țară; cele anunțate pentru piața din Germania sunt de 46.300 € pentru S3 Sportback și 47.180 € pentru S3 Sedan.

Citește și

Lasă un comentariu