Acasă Auto Renault Captur E-Tech Plug-in poate fi comandat. Prețul versiunii de top este de 28.800 €

Renault Captur E-Tech Plug-in poate fi comandat. Prețul versiunii de top este de 28.800 €

de Știrbu
0 comentarii

Renault a anunțat că hibridul plug-in Captur E-Tech este disponibil la pre-comandă și la noi în țară. Iată cum sună oferta francezilor.

A trecut jumătate de an de când Renault a prezentat gama de hibride E-Tech constituită deocamdată din cele mai populare două modele ale producătorului: Clio și Captur. În timp ce Clio E-Tech este un hibrid self-charging, cu 140 de cai-putere și baterie de 1,2 kWh, Captur E-Tech Plug-In este, așa cum îi zice și numele, un hibrid cu încărcare la priză.

Captur E-Tech Plug-in folosește, ca și Clio, un motor pe bezină, de 1,6 litri, ajutat de două motoare electrice. Doar că în cazul crossoverului puterea sistemului este mai mare, de 160 de cai-putere, iar motoarele electrice sunt alimentate de o baterie de 9,8 kWh care asigură o autonomie de 50 de kilometri în regim mixt și de 65 de kilometri în regim urban, calculată conform standardului WLTP.

Crossoverul PHEV de la Renault este disponibil deocamdată la pre-comandă doar în versiunea de echipare de top (Intens), cu preț începând de la 28.800 €. Primii 50 de clienți care fac rezervare pentru model primesc și o trotinetă electrică Leader RS și o cască de protecție.

Citește și

Lasă un comentariu