Acasă 4x4Wheels Revista 4x4Wheels #30 este la chioșcuri! Iată ce ți-am pregătit

Revista 4x4Wheels #30 este la chioșcuri! Iată ce ți-am pregătit

de Știrbu
0 comentarii

Revista 4x4Wheels a atins un număr rotund. Nu am pregătit nimic special acum, pentru că pregătim ceva special în fiecare număr oricum. Iată ce vei găsi în paginile sale.

Au trecut treizeci de deadline-uri peste revista 4x4Wheels, din care au rezultat 30 de ediții. Dacă vrei să ne ții ocupați mult timp, întreabă-ne de care suntem cel mai mulțumiți. Și nu zicem asta din mândrie, pentru că, în definitiv, 4x4Wheels nu ar mai fi existat dacă nu erai tu, cititorule/cititoareo, cel/cea care o face relevantă. Tu sunteți și motivul pentru care ne străduim să o facem pe următoarea mai bună decât pe cea de dinainte. Pentru asta, îți mulțumim. Iată ce te așteaptă în paginile numărului 30.

În primul rând, Toyota Highlander, care la a patra generație ajunge și pe tărâm european. Noi am botezat-o „baby Lexus”, pentru că este, cumva, cel mai Lexus model de la Toyota. Highlander te încântă cu spațiu la discreție — are șapte locuri —, cu un hibrid eficient și cu dotări à la premium. Am analizat-o pe larg în pe parcursul a șase pagini.

Că tot vorbim de prezențe impunătoare, am făcut cunoștință și cu Bentley Flying Spur în versiune V8, pe care l-ai numi cumpătat dacă ar fi să-i compari numărul de cilindri cu cei ai lui W12. S-ar putea să greșești. Doar pentru că are mai puțini nu înseamnă că este mai tăcut. Sau rușinos de lent. Cât despre interior, aici nu există diferențe. Totul este hiberbolizat.

În Dacia Spring, pe de altă parte, nimic nu este hiperbolizat. Totul este redus la nivel de necesitate. Ce-i drept, Dacia și Bentley merg în direcții ușor diferite cu mașinile lor. Britanicii vor să ofere tot ce-i mai bun fără a se împiedica în calcule de costuri, în timp ce marca românească urmărește să vină cu cele mai bune oferte de preț de pe piață. Cum ar fi noul Spring, de exemplu, prima electrică de la Dacia și totodată cea mai accesibilă electrică din Europa. Am explicat-o pe larg în 4x4Wheels #30.

Tot aici găsești teste cu: Kia Sorento, un SUV de 50.000 € care își justifică banii prin cifre impresionante; DBX, un SUV de 240.000 € care se recomandă ca Aston Martin; Suzuki Across, cel mai scump, mai puternic și mai sofisticat Suzuki din istorie.

Lista continuă cu Touareg R — cel mai puternic Volkswagen de stradă —, Isuzu D-Max — un pickup care a crescut în pas săltat —, BMW 440i xDrive — pe care ai face bine să nu-l alinți „mini-M”, că nu de asta există pe lume — și Nissan Qashqai, care se pregătește de o înlocuire însă se încăpățânează să rămână relevant (prin oferte de preț) pe piața din România.

Rubricile cu specific People & Lifestyle găzduiesc și de această dată oameni care ne inspiră și care inspiră prin ceea ce fac. Vei putea citi despre aventura lui Cristian Scutariu cu BMW R 1250 GS prin Columbia, o țară care demonstrează că „lumea nu e nici pe jumătate la fel de rea precum ni se spune la știrile de la ora 5”. Vei descoperi cum se nasc lucruri fascinante din foc, modelate în mod dibace de artizanul Andrei Coman de la Metaphore World, și vei face cunoștință cu Anca Dumitrescu, un om cu multă poveste.

Citește și

Lasă un comentariu