Acasă Auto Škoda Kodiaq facelift primește retușuri estetice minore, RS pe benzină

Škoda Kodiaq facelift primește retușuri estetice minore, RS pe benzină

de Știrbu
0 comentarii

Noutățile importante în cazul lui Kodiaq facelift se ascund, ca în cazul oricărui model cu facelift, la interior. Și sub capotă.

Dacă nu vrei să joci de unul singur „Găsește diferențele”, îți spun de pe acum ce s-a schimbat, estetic, la SUV-ul mare de la Škoda. Grila a fost redesenată, la fel și capota. Iar farurile, acum mai subțiri, dispun (opțional) de faruri Matrix LED. Altfel, toate echipările primesc lumini eco-LED. Designul revizuit plusează la capitolul aerodinamică, spune Škoda. Aici sunt incluse și unelele dintre modelele de jante — disponibile cu dimensiuni de 17-20 de inch.

La interior, o noutate sunt scaunele din piele perforată, cu operare electrică, încălzire, ventilație și masaj — opționale pe echipările Ambition și Style și standard pe Laurin & Klement. Echiparea de bază vine cu scaune îmbrăcate în material textil, însă echipările de mijloc primesc tapițerie din materiale reciclate. Există și o tapițerie opțională mixtă (piele/textil). Volanul cu două brațe ajunge și în noul Kodiaq, alături de sistemul audio Canton cu 10 incinte (înainte avea doar 8) și subwoofer în portbagaj. Instrumentarul digital este actualizat grafic, iar ecranul central tactil are 9,2 inch.

Ca motorizări, Kodiaq te întâmpină cu o varietate de oferte: un diesel de 2 litri cu 150 CP sau 200 CP, un benzinar de 1,5 litri cu 150 CP sau unul de 2 litri, cu 190 CP. Tracțiunea integrală este disponibilă doar pe versiunile mai puternice, inclusiv pe RS. Apropo de RS: dieselul de 2 litri, cu 240 CP, a fost înlocuit cu TSI-ul de 2 litri cu 245 CP.

Ne luăm astfel la revedere de la Kodiaq RS diesel, modelul Škoda care a parcurs un tur de Nürburgring în 9 minute jumătate. Încă nu știm cu ce scop a făcut-o, cert este că s-a întâmplat.

Citește și

Lasă un comentariu