Acasă Auto SUV Fest București are loc pe TCS Racing Park între 23 și 25 iulie

SUV Fest București are loc pe TCS Racing Park între 23 și 25 iulie

de Tudor Rus
0 comentarii

SUV Fest București este primul eveniment destinat exclusiv segmentului SUV, practic un instrument eficient de vânzare pus la dispoziția dealerilor auto.

Evenimentul este conceput în așa fel încât să ofere o experiență completă potențialului cumpărător, printr-o serie de zone și activități: expunere auto, test drive, food & drinks, entertainment și relaxare.

Zona de expunere auto, accesorii și servicii se întinde pe 5.000 mp și este completată de 4 trasee de test drive ce oferă o capacitate de 1.250 sesiuni/zi. Partea de food & drinks va fi asigurată de 6-8 food trucks și un cort de 100 mp.

Zona de test drive este formată din 4 trasee distincte, iar echipa care coordonează activitățile are peste 20 de ani de experiență în acțiuni off-road.

SUV Fest are grijă și de familiile celor prezenți de eveniment, de aceea vor exista locurti de joacă pentru copii amenajate cu leagăne, tobogane și trambuline. Cei dependenți de adrenalină pot încerca zona de bike, trail & bike și pump. De refacerea energiei se ocupă zona de relaxare cu suprafața de 1.000 mp, dotată cu bean bags, hamace și umbrare.

De asemenea, mașinile participanților vor fi în siguranță în parcarea de 4.000 mp (asistență la parcare inclusă), iar curățenia și paza vor fi asigurate pe toată durata evenimentului.

Este important de reținut că în zilele de sâmbătă și duminică testele sunt limitate la două de persoană. Înscrierea se face individual, online, prin modulul pus la dispoziție pe site-ul oficial al evenimentului: https://www.suvfest.ro/.

Programat în perioada 23-25 iulie 2021, SUV Fest vine în ajutorul potențialilor clienți de automobile noi într-un moment în care creșterea economică este în plină accelerare, dar și într-o perioadă în care segmentul SUV se bucură de o popularitate fără precedent.

În 2019, segmentul SUV reprezenta 35% din piață, iar în luna mai 2021, același segment a acaparat 45,15% din totalul vânzărilor.

Citește și

Lasă un comentariu