Acasă Auto Suzuki Swace: prețuri în România de la 22.900 de euro

Suzuki Swace: prețuri în România de la 22.900 de euro

de Știrbu
0 comentarii

Al doilea model rezultat din colaborarea Suzuki-Toyota, Swace, ajunge și la noi în țară. Este disponibil doar în versiune hibridă, break.

La finalul anului trecut Suzuki a prezentat un model care semăna teribil de mult cu o Toyota Corolla. Swace este rodul unei colaborări strategice între cei doi producători de mașini; Suzuki Across (bazat pe Toyota RAV4) este, la fel, rezultat din această colaborare.

Suzuki a publicat acum prețurile pentru Swace în România, care încep de la 22.900 €. Modelul este disponibil în două versiuni de echipare — Passion și Spirit — și cu o singură motorizare: un hibrid clasic format dintr-un benzinar de 1,8 litri (cu 98 CP) și un motor electric (72 CP) alimentat de o baterie de 3,6 kWh. Resursele (care cumulează 122 CP) sunt trimise către puntea față printr-o transmisie CVT.

Așa cum indică și forma sa, Swace este gazdă bună pentru până la patru pasageri — iar spațiul pentru genunchi pentru pasagerii din spate este printre cele mai mari din segment — și oferă, printre altele, un sistem de infotainment de 8 inch cu Apple CarPlay, Android Auto și MirrorLink, încărcare wireless pentru dispozitivele mobile și multe compartimente de depozitare pentru lucrurile mici și mărunte. Portbagajul măsoară 596 de litri și poate fi extins până la 1.606 litri prin rabatarea banchetei spate, care prin pliere formează împreună cu portbagajul o suprafață plată.

via Autocritica

Citește și

Lasă un comentariu