Acasă Auto Toyota Yaris Cross: robustețe suplimentară cu echiparea Adventure

Toyota Yaris Cross: robustețe suplimentară cu echiparea Adventure

de Știrbu
0 comentarii

Versiunea înălțată a Toyotei Yaris, Cross, primește acum o echipare care să-i scoată în evidență și mai mult robustețea: Adventure.

La un an de la prezentarea lui Yaris Cross, Toyota revine asupra modelului cu o nouă versiune, Adventure, dedicată iubitorilor de activități în aer liber. Sau, mă rog, de „aventură”, așa cum le place producătorilor de mașini să spună. În primele 12 luni, Yaris Cross a fost disponibil doar ca Premiere Edition, adică un nivel de echipare generos — tapițerie din piele, HUD, portbagaj electric — și un preț pe măsură.

Spre deosebire de echiparea de la debut, Yaris Cross Adventure vine cu mici retușuri estetice la nivelul barelor față și spate, cu jante noi de 18 inch; și barele longitudinale de pe plafon sunt incluse în pachetul standard. La interior, dominația negrului este întreruptă din loc în loc de accente aurii; finisajele, lucioase, sunt tot negre.

Altfel, sub capotă se află un sistem de propulsie hibrid, cu 116 CP și cu parte termică reprezentată de un motor de 1,5 litri. Un motiv important să alegi Yaris Cross în loc de Yaris hatchback, pe lângă acela estetic, este că Yaris Cross vine cu tracțiune integrală.

Toyota are în plan să continue expansiunea SUV chiar și în clasa mică: primul pas deja a fost făcut, prin conceptul Aygo X Prologue.

Citește și

Lasă un comentariu