Acasă Auto Mercedes-Benz EQS: primele imagini de la interior

Mercedes-Benz EQS: primele imagini de la interior

de Știrbu
0 comentarii

Mercedes-Benz ne aduce mai aproape de viitorul său vârf-de-gamă electric, EQS, publicând primele imagini din habitaclul modelului.

Cel mai recent comunicat Mercedes-Benz, intitulat „Design pentru toate simțurile”, îl afișează pe noul EQS așa cum și l-ar dori toată lumea: în echipare de top, cu giganticul panou Hyperscreen care se întinde pe toată lățimea planșei de bord.

Despre Hypescreen am mai vorbit: un sistem de infotainment cu mare de 56 de inch, care înglobează trei monitoare și are, probabil, mai mulți Giga de RAM decât calculatorul tău de acasă. Acum avem ocazia să vedem și ce mai are EQS la interior pe lângă Hyperscreen.

Mercedes-Benz promite o experiență completă în EQS, care să cuprindă aproape toate simțurile: vizual, auditiv, olfactiv, haptic. (Singurul care lipsește este cel gustativ, dar poate că e mai bine așa.) Probabil că pentru trei dintre ele explicația este evidentă: vizual te îmbie prin design: Auditiv, prin sistemul audio (Burmeister cu 15 incinte), prin nivelul ridicat de antifonare și prin sistemul de sunet ambiental produs în difuzoare. Haptic, EQS te îmbie prin materiale, finisaje și prin răspunsurile vibrante ale ecranelor tactile din Hyperscreen.

Cât despre simțul olfactiv, EQS promite mai degrabă să nu-l stârnească: mașina vine cu filtru HEPA de particule, care curăță aerul intrat în habitaclu. Iar dacă vrei, totuși, să-ți îmbii nasul cu un miros plăcut, EQS dispune și de un sistem de parfumare a interiorului.

Mașina toată o vom vedea cel târziu în august, când va fi lansată comercial.

Citește și

Lasă un comentariu