Acasă Auto Volkswagen ID.4 este Mașina Anului 2021 în lume

Volkswagen ID.4 este Mașina Anului 2021 în lume

de Știrbu
0 comentarii

Câștigători în categorii specifice au fost Mercedes-Benz Clasa S, Porsche 911 Turbo, Honda e și Land Rover Defender.

Competiția Mașina Anului 2021 și-a desemnat câștigătorii, iar premiul cel mare a fost câștigat de Volkswagen ID.4. Cumva de înțeles, având în vedere că juriul, format de 94 de jurnaliști, acoperă toate piețele mari ale lumii, iar dintre cei trei finaliști — VW ID.4, Honda e, Toyota Yaris —, doar ID.4 se comercializează și în SUA, de exemplu.

Pe lângă premiul cel mare, competiția are și secțiuni specifice: cea mai bună mașină de oraș, cea mai bună mașină de lux, cea mai bună mașină de performanță și cel mai bun design.

La categoria Cea mai bună mașină de oraș, finaliștii au fost Honda e, Toyota Yaris și Honda Jazz, iar premiul a plecat la Honda e. Cea mai bună mașină de lux a anului 2021 a fost desemnată Mercedes-Benz Clasa S, alternativele aici fiind Polestar 2 și Land Rover Defender.

Segmentul mașinilor de performanță, disputat anul acesta de Porsche 911 Turbo, Toyota GR Yaris și Audi RS Q8 a fost câștigat de Porsche. Iar premiul pentru cel mai bun design — unde finaliștii au fost Honda e, Land Rover Defender și Mazda MX-30 — a plecat la Defender.

Citește și

Lasă un comentariu