Acasă Auto Volkswagen și Renovatio, acces reciproc la rețelele de încărcare electrică

Volkswagen și Renovatio, acces reciproc la rețelele de încărcare electrică

de Știrbu
0 comentarii

Volkswagen și Renovatio au semnat un parteneriat prin care oferă acces reciproc clienților săi la stațiile de încărcare ale celuilalt.

Pentru a face încărcarea mașinilor electrice și mai facilă, Volkswagen și Renovatio au format un parteneriat prin care atât clienții Volkswagen cât și cei ai furnizorului Renovatio să se poată folosi de ambele rețele de încărcare.

Volkswagen Moon — rețeaua de stații de încărcare a producătorului german — este în plin avânt, până la sfârșitul acestui an fiind promise în România nu mai puțin de 23 de astfel de stații. Acestea dispun atât de surse de curent alternativ (până la 22 kW) cât și de unele cu curent continuu, cu putere de până la 75 kW. Stațiile Moon sunt disponibile la dealerii Volkswagen din întreaga țară.

Clienții Renovatio își vor putea încărca mașinile și la stațiile Moon, planul tarifar fiind cel oferit și de Renovatio: 1,45 lei/kWh pentru AC și 1,95 lei/kWh pentru DC.  

Pe de altă parte, rețeaua Renovatio este constituită din 183 de stații de încărcare (în 71 de puncte din țară), oferind, la fel, surse de curent AC și DC. Cea mai rapidă stație de încărcare rapidă din țară aparține rețelei Renovatio: are 150 kW.

Așadar, clienții Volkswagen își vor putea folosi cardurile WeCharge și în rețeaua de încărcare Renovatio. Pachetele de beneficii oferite de producătorul german — în cazul acesta, 2.000 kWh de încărcare gratuită la achiziția unui Volkwagen electric nou — sunt valabile și în rețeaua Renovatio. După consumarea acestora, clienții Volkswagen vor plăti tariful standard al furnizorului — 1,45 lei/kWh pentru curent alternativ și 1,95 lei/kWh pentru curent continuu.

Citește și

Lasă un comentariu