Acasă Știri Self check-in în service de la Auto Cobălcescu

Self check-in în service de la Auto Cobălcescu

de Tudor Rus
0 comentarii

Începând cu luna mai, Auto Cobălcescu oferă un sistem de self check-in în service care scutește posesorii de BMW și MINI de timpul pe care altfel l-ar pierde așteptând să fie preluați în reprezentanță. Pentru moment, sistemul este disponibil doar în București, gratuit pentru clienții Auto Cobălcescu.

Sistemul – disponibil 24/7 – este foarte ușor de folosit și poți avea acces la el în două modalități.

Prima presupune efectuarea unei programări online (fie direct pe site-ul Auto Cobălcescu, fie prin aplicația My BMW). Odată efectuată programarea, primești un SMS care te anunță că poți începe procedura de check-in online. De asemenea, poți să finalizezi check-in-ul la dispozitivul dedicat din showroom-ul BMW Auto Cobălcescu, la orice oră, prin predarea cheii automobilului într-un sertar securizat.

A doua modalitate presupune utilizarea dispozitivului de check-in instalat la sediul Auto Cobălcescu din Splaiul Unirii nr. 311. Tot ce trebuie să faci este să introduci datele cerute în dispozitiv pentru ca unul din sertarele securizate să se deschidă, să depui cheia și să închizi caseta.

De acolo, cererea va fi preluată de un specialist Auto Cobălcescu care va iniția procesul de intrare în service. Mai mult, vei fi ținut la curent cu toate informațiile legate de operațiunile efectuate în service prin email, prin telefon sau cu ajutorul serviciului de comunicare video.

Pe lângă asta, predarea automomobilului se poate face tot prin intermediul sistemului de self check-in, adică îți poți recupera cheia dintr-o casetă securizată. Tot ce trebuie să faci estă să selectezi opțiunea de check-out din aplicație sau de la dispozitivul disponibil la reprezentanță.

Citește și

Lasă un comentariu