Acasă Auto Honda HR-V: primele imagini și informații cu versiunea pentru Europa

Honda HR-V: primele imagini și informații cu versiunea pentru Europa

de Știrbu
0 comentarii

Honda a publicat primele imagini cu următoarea generație a SUV-ului compact HR-V, oferit exclusiv ca hibrid pe benzină.

A treia generație HR-V, prezentată în februarie în Japonia, s-a dezvelit și în fața europenilor, iar Honda a aruncat și câteva — nu foarte multe — informații despre noul model.

Ce știm deocamdată, pe lângă faptul că arată bine, este că va avea un sistem de propulsie hibrid, format dintr-un motor pe benzină, de 1,5 litri, un motor electric de propulsie, un starter-generator și o baterie Li-ion. Având în vedere că va avea tehnologie e:HEV, aceeași pe care am văzut-o pe duoul Jazz/Jazz Crosstar, atunci știm că sistemul este optimizat pentru reducerea consumului de combustibil fără a oferi, însă, rulare electrică pe distanțe lungi. Jazz, spre exemplu, poate merge electric maximum doi kilometri.

Ce altceva a mai împărtășit Honda cu noi despre noul HR-V? Că are poziție la volan mai înaltă cu 10 mm, scaune, mai mult spațiu la genunchi pentru pasagerii din spate, scaune noi, instrumentar de bord digital (de 7 inch), infotainment tactil de 9 inch și Honda Sensing, așa cum este numită suita de tehnologii de siguranță oferită de Honda.

O să aflăm mai multe informații despre noul HR-V — și vom vedea și mai multe imagini cu el, probabil — pe măsură ce ne apropiem de debutul comercial în Europa, programat pentru finalul acestui an.

Citește și

Lasă un comentariu