Acasă Auto Renault Arkana, prețuri în România de la 25.540 de euro

Renault Arkana, prețuri în România de la 25.540 de euro

de Știrbu
0 comentarii

Românii vor putea lansa precomenzi pentru SUV-ul coupe Arkana începând cu 27 aprilie. Modelul este disponibil în două versiuni de motorizare.

Renault ne-a anunțat că o să aducă printre noi, europenii, și versiunea mai cu ștaif a lui Captur, SUV-ul coupe botezat Arkana, și iată că acest lucru tocmai s-a întâmplat: Arkana va putea fi pre-comandat — exclusiv online, pe platforma e-commerce Renault — începând cu 27 aprilie.

Primele 20 de unități disponibile sunt deja configurate și așteaptă clientul potrivit. Renault spune că acestea acoperă toate motorizările din gama Arkana și vor avea câteva opționale incluse în pachetul standard. Altfel, SUV-ul coupe va putea fi comandat cu versiunile de echipare Zen, Intens și RS Line.

Apropo de motorizări: Arkana este disponibil fie cu TCe-ul de 1,3 litri turbo (140 CP, 260 Nm, automată cu 6 trepte) fie ca E-Tech (hibrid fără încărcare la priză, cu 143 CP și 205 Nm).

Prețul de pornire pentru Arkana TCe în echipare entry-level Zen este de 25.540 €. Versiunea hibridă are prețuri care încep de la 26.390 €.

Din 10 mai, Renault Arkana va putea fi comandat și de la dealerii Renault din țară.

Citește și

Lasă un comentariu