Acasă Auto Maserati exemplifică programul de personalizare Fuoriserie cu trei unicate

Maserati exemplifică programul de personalizare Fuoriserie cu trei unicate

de Știrbu
0 comentarii

Ghibli Fuoriserei Corse. Levante Fuoriserie Futura. Quattroporte Fuoriserie Unica. Trei mostre despre cum ar putea arăta Maseratiul tău.

Săptămâna trecută toți ochii au fost ațintiți către noua supersportivă purtătoare de trident, Maserati MC20, și pe bună dreptate. Dar acum, că ne-am mai dezmeticit, e timpul să vorbim și de bunătățile pe care le-a pregătit Maserati pentru clienții de Ghibli, Quattroporte și Levante prin colecțiile programului de personalizare Fuoriserie.

Ca să înțelegem mai bine prin ce se caracterizează fiecare, Maserati a și pregătit trei exemple, câte unul din fiecare colecție: un Ghibli purtând însemnele Corse, un Levante croit după ideologia Futura și un Quattroporte în ton cu timpurile sale, nativ al colecției Unica. Toate modelele folosite pentru exemplificare sunt din noua ediție Trofeo.

Colecția Corse este inspirată din lumea motorsportului și este dedicată „connaiseurilor loiali ai brandului și a istoriei sale. Iubitorilor de viteză și de competiție”. Ingredientele principale aici, spune Maserati, sunt culoarea și materialul. Vorbim, desigur, despre reinterpretări moderne ale culorilor și materialelor folosite atât la exterior cât și în habitaclul alergătoarelor istorice precum Birdcage Tipo 61. Un exemplu grăitor pentru ce fel de Maserati poți să-ți creezi prin programul Corse este acest Ghibli îmbrăcat în Officine Aluminum și în dungi roșii longitudinale. În cazul colecției Corse, jantele vin în motiv duo-tone.

Apoi este colecția Futura, exemplificată cu un Levante îmbrăcat în Texted Blue Graphite cu finiș satinat. Futura, spune Maserati, este creată pentru „futuriști, pentru iubitorii de tehnologie și de noi materiale, oameni care îmbrățișează și încurajează, cu entuziasm și energie, schimbarea.” Când mergi pe linia Futura te aștepți la „experimente cu materiale și culori” — exact ca în Corse, doar că diferit. Mașina devine un „laborator stilistic”.

Cât despre Unica, Maserati spune că este o colecție dedicată celor care „trăiesc în prezent; interpreți și protagoniști ai celor mai noi trenduri”, în modă, artă și chiar cultură. Inspirația, în cazul acesta, derivă din observarea (și încorporarea în mașină) a tot ce e la modă în acel an în cele trei arii menționate. În cazul în care nu știai cum arată anul 2020, uită-te la acest Quattroporte.

Citește și

Lasă un comentariu