Acasă Știri Maserati Levante Hybrid ajunge în România

Maserati Levante Hybrid ajunge în România

de Tudor Rus
0 comentarii

Maserati continuă marșul electrificării, care include acum și primul SUV al mărcii. Cu alte cuvinte, noul Levante Hybrid ajunge și în țara noastră. Preț de pornire: 69.100 de euro, plus TVA.

Levante Hybrid este cel mai recent pas din strategia de electrificare a mărcii, începută, nu demult, de Ghibli Hybrid. Astfel, primul SUV Maserati poziționează marca pe o traiectorie tot mai clară spre un viitor în care toate modelele fabricate sub zodia Tridentului vor fi electrificate, într-o formă sau alta.

Concret, Levante Hybrid îmbină un motor termic de doi litri cu patru cilindri cu un sistem hibrid de 48 de volți, care recuperează energia în timpul decelerării și al frânării.

Puterea maximă oferită de Levante Hybrid este de 330 CP, iar cuplul atinge borna de 450 Nm. Transpuse în performanțe pe asfalt, aceste valori favorizează un sprint de la 0 la 100 km/h bifat în 6 secunde – cu 0,9 secunde mai rapid decât în cazul lui Levante Diesel.

Schimbările de ordin vizual sunt subtile. Ce înseamnă asta? Simplu spus, veți recunoaște un Levante Hybrid după elementele de exterior decorate de culoarea albastră: gurile de aerisire laterale, etrierele și logo-ul prezent pe montantul C. La interior, aroma electrificată de sub capotă este marcată de cusături constrastante brodate, prezente pe scaune, în aceeași nuanță de albastru.

Pe partea de tehnologie, Levante Hybrid propune un nou sistem multimedia dezvoltat pe un ecran de 10,1 inch, cu grafică îmbunătățită. Sistemul oferă conectivitate Apple CarPlay, Android Auto și Voice Control.

Dacă v-am făcut curioși și vreți să vedeți de aproape un Levante Hybrid, cineva ne-a șoptit că în showroom-ul Maserati din Pipera (Șoseaua București 15-23) se află expus un exemplar.

Citește și

Lasă un comentariu