Acasă Auto Noul Honda HR-V: design curat, restilizare completă, doar motorizări hibride

Noul Honda HR-V: design curat, restilizare completă, doar motorizări hibride

de Știrbu
0 comentarii

Honda a prezentat noul HR-V, în versiunea pentru Japonia, dar cel mai probabil îl vom primi în această formă și în Europa, anul acesta.

SUV-ul compact de la Honda, HR-V, s-a arătat în primele imagini pe internet. Debutul său public a avut loc în Japonia, fiind așteptat și în Europa în a doua jumătate a acestui an.

Spre deosebire de generația anterioară, HR-V se prezintă cu un look curat, cu puține muchii și accente contrastante. Are, după cum chiar Honda spune, un „styling premium”, care înclină către caroseria de SUV coupé, afinitatea supremă a iubitorilor moderni de SUV-uri. Producătorul japonez nu a menționat deocamdată cifre, însă promite că noul HR-V se păstrează ca lider în segment la capitolul spațiu interior, găzduind „până la patru adulți în confort maxim”.

Și la interior calitatea percepută urmărește a fi la nivel de SUV premium, cu design curat, minimalist și cu finisaje și materiale de calitate. Judecând după imagini, noul HR-V promite mult pe partea de ergonomie. Honda a spus că și actuala generație dispune de sistemul ingenios de pliere al banchetei spate, botezat Magic Seats. La capitolul confort, HR-V se laudă cu un nou sistem de ventilație, cu duze în formă de L, care trimit o „perdea” de aer curat în habitaclu.

Nici în privința motorizărilor Honda nu a dezvăluit încă cifre, însă a anunțat că noua generație HR-V va dispune de propulsie hibridă, e:HEV, pe care l-am văzut și testat în noul Jazz. „Noul HR-V oferă o excepțională eficiență (n. red.: a consumului de combustibil), siguranță și tehnologii avansate.”

Mai multe informații despre Honda HR-V vom afla în lunile care urmează. A treia generație Honda HR-V este așteptată în Europa în ultimul trimestru al acestui an.

Citește și

Lasă un comentariu