Acasă Auto Kia Picanto facelift ajunge în România cu prețuri de la 12.275 de euro

Kia Picanto facelift ajunge în România cu prețuri de la 12.275 de euro

de Știrbu
0 comentarii

Kia a publicat lista de prețuri pentru Picanto facelift, care se laudă acum cu ecran de infotainment mare și cu o transmisie robotizată.

Acum o lună în urmă făceam cunoștință virtual cu Picanto facelift, asiatica de clasă mică primind, pe lângă o subtilă reîmprospătare vizuală, și câteva noutăți de ordin tehnic și tehnologic.

La interior, spre exemplu, noul Picanto primește un ecran tactil mai mare, de 8 inch, cu funcții de conectivitate Apple CarPlay și Android Auto. Apoi, lista de sisteme de asistență este actualizată și completată cu funcții noi, iar pe dedesubt, Picanto primește o transmisie robotizată, cu cinci trepte, pentru majoritatea motorizărilor.

Apropo de motorizări, Kia Pincato poate fi comandat doar cu unități pe benzină, de 1 litru și de 1,2 litri. Entry-level este 1.0 MPI, cu 67 de cai-putere și 96 de Newtoni-metru, urmat de motorul mai mare, 1.2 MPI, cu 84 de cai-putere și 118 și 122 de Newtoni-metru. Cea mai puternică motorizare este 1.0 T-GDI, cu 100 de cai-putere și 172 de Newtoni-metru. Toate motorizările primesc, în funcție de versiune, cutie manuală cu cinci trepte sau robotizata cu cinci trepte. Singura motorizare oferită doar cu transmisie manuală este 1.0 T-GDI.

Noul Picanto este oferit în patru niveluri de echipare: Urban, Trend, GT Line și X Line. Ca dotări standard pentru echiparea de bază Urban, Picanto primește jante de din oțel, de 14 inch, lumini automate și aer condiționat manual. La polul opus se află X Line, care se laudă cu jante din aliaj (15 inch), lumini de zi, faruri de ceață și stopuri cu LED, volan îmbrăcat în piele, climatizare automată, oglinzi cu reglaj electric și funcție de degivrare, geamuri electrice, senzori de parcare spate și chiar și o suspensie modificată.

Prețurile pentru Picanto facelift sunt cuprinse între 12.275 € (1.0 MPI, manuală, echipare Urban) și 16.541 € (1.0 T-GDI, manuală, echipare X Line).

via Automarket

Citește și

Lasă un comentariu