Acasă Știri Volkswagen: actualizări over-the-air gratuite pentru toate modelele ID.

Volkswagen: actualizări over-the-air gratuite pentru toate modelele ID.

de Tudor Rus
0 comentarii

Germanii anunță că toate modelele din gama ID. – ID.3, ID.4 și ID.4 GTX – vor primi de astăzi actualizări over-the-air. Acestea nu vor presupune costuri suplimentare pentru proprietari.

Pe viitor, Volkswagen intenționează să ofere clienților acest tip de actualizări la intervale regulate, de 12 săptămâni.

Până nu demult, Volkswagen a rulat un program pilot prin care actualizările over-the-air le erau oferite numai clienților înregistrați în ID. First Movers Club.

Pe viitor, clienții vor putea comanda și cumpăra diverse servicii și funcții prin intermediul acestui sistem de livrare a actualizărilor. Va fi posibilă, printre altele, și deblocarea unei autonomii mai mari pentru călătoriile lungi sau chiar activarea unor funcții de condus autonom la un moment dat în anii următori.

Volkswagen spune că primele actualizări vor optimiza interacțiunea cu sistemul multimedia dar și funcționarea senzorilor prezenți pe autovehicule. Acestea vin ca rezultat direct al feedback-ului oferit de clienți, feedback la care compania „va reacționa” și de acum înainte.

Citește și

Lasă un comentariu