Acasă Auto Honda HR-V e:HEV: prețuri, specificații, disponibilitate

Honda HR-V e:HEV: prețuri, specificații, disponibilitate

de Tudor Rus
0 comentarii

Noul Honda HR-V, cel mai recent membru al familiei e:HEV – din care mai fac parte CR-V și Jazz – poate fi comandat în România. Prețurile încep de la 32.540 de euro.

Honda România anunță că cei interesați de achiziționarea noului HR-V e:HEV pot comanda modelul hibrid, urmând ca livrarea să fie efectuată la începtului anului viitor.

Dacă nu știați deja, Honda HR-V e:HEV folosește un sistem de propulsie hibrid self-charging care aduce la un loc un motor termic de 1,5 litri, alimentat cu benzină (107 CP) și un motor electric cu putere totală de 96 kW (131 CP) și cuplu de 253 Nm. Transmisia este o unitate automată e-CVT, iar de alimentarea motorului electric se ocupă o baterie Li-ion cu 60 de celule.

Conform Honda, HR-V e:HEV atinge o viteză maximă de 170 km/h și poate sprinta de pe loc până la 100 km/h în 10,7 secunde. Bineînțeles, nu performanțele fulgerătoare sunt asul din mâneca noului HR-V e:HEV, ci mai degrabă frugalitatea, în condițiile în care consumul mediu teoretic este de 5,4 l/100 km.

Prețuri

În România, Honda HR-V este disponibil în două echipări: Advance, cu preț de pornire de 32.540 de euro, urmată de Advance Style, care pleacă de la 34.540 de euro, deci cu 2.000 de euro mai mult decât versiunea de bază. În plus, Honda HR-V e:HEV poate fi cumpărat prin Programul Rabla 2021 și beneficiază și de Eco Bonus și Extra Eco Bonus.

Pentru echiparea standard, pachetul tehnologic include cea mai nouă versiune a suitei de siguranță Honda Sensing, un sistem multimedia Honda Connect cu ecran de 9 inch, precum și compatibilitate Apple CarPlay și Android Auto.

Echiparea de top plusează cu un sistem audio premium cu 10 difuzoare, încărcare wireless pentru telefonul mobil și faruri cu funcție de iluminare activă în viraje. Mai multe informații vă stau la dispoziție pe site-ul oficial Honda Trading România.

Citește și

Lasă un comentariu